(STK) tarafından düzenlenen ortak basın açıklaması

Ana Sayfa » Basından » (STK) tarafından düzenlenen ortak basın açıklaması

Bugün Ankara’da Sivil Toplum Kuruluşları(STK) tarafından düzenlenen ortak basın açıklamasında STK’lar adına konuşan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, ”Kökenimiz inancımız ne olursa olsun 78 milyon Türkiye’yiz. O yüzden fitne ateşini birlikte söndürmeliyiz.”dedi. Bu açıklama ile STK’ların Türkiye’nin birleştirici ve bütünleştirici özelliğini gösteren örnek bir davranış sergilenmiştir.Teröre karşı topyekun tutum sergileyen ve kardeşliğimize sahip çıkan tüm STK’ların,İşçi ve İşveren örgütlerinin,Türkiye’nin güçlenmesini istemeyen odaklara ve yakılan fitne ateşine karşı örnek olmasını diliyorum.

T.C BAŞBAKANI - AK PARTİ GENEL BAŞKANI

BİNALİ YILDIRIM
  • ÜlküAkif Bey'cim geçen seçim çalışmalarınızı sayfanız üzerinden gördüm vede hakkınızda yazılanları okuyunca sizin ne denli azimli ve faydalı ilimi-icraat yapabileceğinizi kestiriyorum. Bu dönemde aday olduğunuza çok sevindim yalnız sizin gibi birinin baş
  • Mehmet Akif KöseYeni Türkiye için benim de bir fikrim var; ülkenin temel taşları olan gençlere yönelik çalışmalar Yeni Türkiye 'yi çok daha güçlü hale getirecektir. Bu süreçte üniversitelerde eğitim gören öğrenciler için burs ve mesleki eğitim planlamalarının oldukç
  • YalçınSizi İnternet ortamında tanıdım ve biraz araştırmayla gerçekten meclise yarıştığınızı düşünüyorum. Mecliste olanların çoğundan aha etkili ve özverili çalışacağınızdan eminim. Bu süreçte sizi destekler başarılarınızın devamını dilerim.
  • Tunaİstanbul için en iyi fikir Mehmet Akif beyin adaylığı ve öngörüsü çünkü yenilenen ve büyüyen Türkiye’nin yeni ve büyük fikirli dehalara ihtiyacı var vede bun vasıfları bu gibi kıymetli kişilerde görmek pek zor olmasa gerek!

FACEBOOKTA BİZ